Sponsoren

We zijn op zoek naar personen of organisaties die scouting een warm hart toe dragen en ons willen ondersteunen.

Scouting Jan Joosten is een groep die werkt met louter vrijwilligers en een klein budget. Het onderhoud van zowel het terrein als het gebouw vraagt om meer middelen zowel financieel als inzet als ook materiaal. Daarnaast willen we natuurlijk leuke dingen doen met de kinderen, en de kampen betaalbaar houden.

Sponsoring kan bestaan uit een financiële bijdrage of een dienst die geleverd aan of waar wij als scouting gebruik van maken. Onderhoud aan gebouw en terrein zijn deels jaarlijks terugkomende zaken, of eenmalige door opknap activiteiten.

Wij worden al gesponsord door de volgende bedrijven

Wat geven wij u terug

Afhankelijk van uw wensen en de ondersteuning die u levert, kunnen wij op diverse manieren iets voor u terugdoen:

Publiciteit
Wanneer u een bepaalde activiteit sponsort zal er gedurende die activiteit (en na de activiteit) de benodigde publiciteit worden verzorgd. Dit kan bijvoorbeeld door het tonen van een vlag of reclamebord van uw organisatie (indien aangeleverd). Tevens worden in alle officiële communicatie uitingen de sponsoren genoemd.

Website Publiciteit
Op onze website kan op deze sponsor pagina en in de sponsor banner uw bedrijfslogo getoond worden. Maar ook een specifiek social media artikel over uw bedrage aan onze vereniging, is een mogelijkheid.

Heeft u als sponsor een ander idee of u wilt sponsoren?

Scouting Jan Joosten hoort graag uw initiatief om mee te denken hoe hier invulling aan te kunnen geven.
Hiervoor kunt u contact opnemen via het contactformulier. Alvast bedankt