Lid worden

Scouting Jan Joosten is een actieve en gezellige vereniging in Ouddorp. Scouting is populair en met maar liefst ruim 50 actieve leden is Scouting Jan Joosten springlevend!

Wil je lid worden van Scouting Jan Joosten?

Als je lid wilt worden van Scouting Jan Joosten dan is er de mogelijkheid om eerst drie keer te komen kijken. Je doet dan mee aan alle activiteiten en maakt voor het eerst kennis met ‘Scouting’ en de groep. Mocht je het toch niets vinden, dan ben je nergens toe verplicht. Vind je het wel leuk, dan word je lid. Als je een paar maanden lid bent word je geïnstalleerd en mag je een compleet uniform dragen. Op dat moment hoor je er echt bij!

Wachtlijst

Helaas kennen sommige speltakken een wachtlijst, het is dus niet altijd mogelijk direct lid te worden. Wel kunt u uw  kind dan op de wachtlijst laten plaatsen. Zodra er bij de betreffende speltak plaats is zullen wij u informeren.

Neem contact met ons op voor de actuele stand van zaken.

Speltakken

Speltakken bij Scouting Jan Joosten:

  • Welpen jongens en meiden, 7-11 jaar
  • Scouts jongens en meiden, 11-14 jaar
  • Explorers jongens en meiden, 14-18 jaar
  • Stam jongens en meiden, 18+

Contributie en kosten

De contributie bedraagt € 70.- per jaar voor de Welpen en Scouts aangezien zij om de week een opkomst hebben en € 130.- per jaar voor elke week opkomst voor de Explorers en Stam.

Scouting Jan Joosten is onderdeel van het Kindpakket Goeree-Overflakkee. Contributie voor iedere speltak, en kosten voor het Scoutsfit zijn als producten binnen dit Kindpakket beschikbaar.

Zoek op “scouting jan joosten” op de website van het Kindpakket.

Uniform/Scoutfit

Daarnaast komen er kosten bij voor uniform/scoutfit. Deze verschillen per speltak, maar rekent u op ongeveer € 50. Bij het overvliegen naar een andere speltak kunnen bepaalde onderdelen van het uniform meegenomen worden.

Bijzondere activiteiten

Voor bijzondere activiteiten (zoals bijv. weekendjes, zomerkamp) wordt een extra bijdrage gevraagd. Door middel van acties proberen we de kosten van deze activiteiten te drukken. Deze kosten verschillen per jaar en per speltak.

Aanmelden proefopkomst

Wilt u meer informatie of wilt u uw kind aanmelden voor een proefopkomst, neem contact met ons op.