Scouts 10-14 jaar

Ben jij tussen de 10 en 14 jaar en heb je zin in actie? Word lid bij en beleef uitdagende avonturen bij de scouts! Samen met je nieuwe vrienden doe je super gave dingen waar je ook nog eens wat van leert. Ga op zomerkamp, kook op je eigen kampvuurtje en ontdek de wereld om je heen!

Scouts zijn jongens en meisjes die lid zijn van Scouting en tussen de 10 en 14 jaar zijn. Naar buiten! Trek de deur achter je dicht en ga de wereld verkennen. Kamperen in je eigen tent. Koken op je eigen vuurtje. Sta op je eigen benen. Ontwikkel je eigen mening. Bij de Scouts  wordt actie van je verwacht. En wat kan jij van Scouting verwachten?

Een Scout ontwikkelt z’n eigen talenten. Er is ruimte voor iedere Scout. Daarom is Scouting ook zo veelzijdig. Pannenkoeken bakken, zeilen, bruggen bouwen van touw en hout, zingen, kamperen onder een zeiltje, schminken, boogschieten, theater, vliegers maken… je kunt het zo gek niet bedenken. Te veel om hier te noemen dus.

Scouts zijn nieuwsgierig naar hun omgeving. In binnen- en buitenland. Zij willen van alle culturen in de wereld iets leren. En dat kan makkelijk, want in bijna alle landen zijn er Scouts die jou ook graag willen leren kennen.

Keertje komen kijken

Als je een paar keer als proef wilt meedraaien met onze opkomst, neem dan contact met ons op via het formulier.

Opkomsttijden

Zaterdag ochtend: 9:30 – 12:00

Afmelden bij verhindering

Het is wenselijk en belangrijk, om bij verhindering uw kind tijdig af te melden, ivm. eventuele aanpassingen van het programma.

Contributie

€ 70,– per kalenderjaar

Scoutingblad

Scouting Magazine, verschijnt 4 x per jaar.

Plaats van de insignes op de blouse